top of page

AUTENTISITET

Vi er svært opptatt av våre varers autentisitet og kjemper med hele bransjen mot piratkopier.

Alle varer som selges gjennom vintagefever.no er nøye inspisert og verifisert.

Vi kjøper kun inn fra betrodde innkjøpere fra vintagebransjen og alle våre varer går gjennom opp til 3 ledd med autentifisering før den når oss,

De siste årene har såkalte "superfakes" blitt introdusert, disse er i prinsippet laget på akkurat samme måte som originalene og er svært vanskelige å fastslå om er uekte. Vi holder oss derfor unna å ta inn nyere modeller fra Chanel (2013-d.d) og Prada (2014-d.d) med mindre kvittering og kontoutskrift fra kjøpet kan fremlegges (kvitteringer har også i senere tid blitt kopiert). Dersom vi skal komme med et tips til deg som vurderer å kjøpe en veske fra en privatperson er det nettopp det å se på kontoutskriften fra kjøpet.

Det har gj