top of page

SPESIALBESTILLINGER

Er du på utkikk etter en spesiell modell?

Våre innkjøpere får inn varer hver uke og har mye varer tilgjengelig - så det er stor sannsynlighet for at vi finner hva du er på jakt etter!
Unntaket er helt nye eller nyere modeller som dessverre er vanskelige å få tak i da det er få tilgjengelige på bruktmarkedet


Det påløper ikke ekstra kostnader ved å foreta en spesialbestilling. Prisen er den samme som om du skulle kjøpt den direkte i vår nettbutikk.
Se hvordan en spesialbestilling enkelt fungerer forklart under.

 

Skrivebord
bøker
Kredittkort

Mail oss

Motta informasjon

Betaling

Send oss en mail på post@vintagefever.no og gi beskjed om merke, modell, størrelse og farge på modellen du ønsker. Legg gjerne ved bilder og oppgi ditt ca budsjett.

Dersom våre innkjøpere har modellen inne sender vi deg bilder og informasjon. Basert på dette bestemmer du deg for om du ønsker at vi skal bestille den opp til deg.
 

Vi sender deg en betalingslink og bestiller opp varen straks betalingen er foretatt. Frakt, toll, skatter og avgifter er alltid inkludert i våre priser.

Fly på bane

Ventetid

Bokser på transportrulle

Leveringstid

Happy Shopper

Fjong deg!

Det tar normalt 5-8 virkedager fra vi bestiller den opp og til den ankommer. Vi sende den videre til deg straks vi mottar den og du vil motta en mail med sporingsnummeret ditt straks den er pakket klar for sending.
 

Det tar normalt 2-7 virkedager fra vi sender den til du mottar den. Du kan følge sporingen på postens hjemmesider.

Etter du har hentet din nye vintageskatt på ditt nærmeste post-utleveringssted håper vi du blir strålende fornøyd og fjonger deg!


Spesialbestillinger har du ikke mulighet til å sende i retur dersom du ombestemmer deg. Unntaket er at vi naturligvis vil ta den i retur om det blir oppdaget større mangler, feil eller slitasjer enn hva som ble beskrevet da du bestilte den opp.

Vi er meget opptatt av fornøyde kunder og vil strekke oss langt for å få tak i drømmevesken i henhold til dine ønsker.

Ta kontakt med oss i dag!

post@vintagefever.no

 

bottom of page