top of page

OM OSS

Vintagefever.no er en av Norges største vintagebutikker på nett med fokus på vesker og bager. Vintagefever.no ble startet i 2016 og har primært forkus på Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga og Hermés.

Foretakets mål er å være en velrenommert tilbyder av autentiske luksusvarer av høy kvalitet til en fornuftig pris.
Vi ønsker å tilby klassiske og moderne varer fra verdens ledende motehus og vi tilstreber alltid etter å gi den beste servicen til alle våre kunder.​
 


Postadresse (for returer og post):
VINTAGEFEVER.NO
Skøyenveien 61
0375 Oslo
Norge

 

Mail: post@vintagefever.no

Org.nr 916 683 863

IMG_4182.jpg
PhotoRoom_20231106_215545.JPG

VÅRT FOKUS

I dagens bruk og kast samfunn synes vi det er viktig å sette fokus på gjenbruk. Alle våre varer er vintage eller second-hand, noe som etter vår mening er selve grunnstenen i et godt gjenbrukssamfunn.

Som med mange andre produkter og tjenester henger kvalitet og pris sammen. Varene vi selger er av høy kvalitet, laget av de beste håndtverkerne i bransjen og en ment for å vare i mange år.

Vi garanterer at alle våre varer er 100% autentiske. Vi legger mye integritet i arbeidet vårt for å sikre deg atdet du kjøper gjennom VINTAGEFEVER.NO er ekte.​

Vi kjøper kun inn varer fra anerkjente innkjøpere i vintagebransjen som selger til vintageforretninger rundt om i hele verden. På grunn av dette er det ingen tvil om autentisiteten på våre varer. Vi, våre eksperter og innkjøpere har utdannelse og erfaring innenfor high-end design og mote, og inspiserer alt fra stempler, serienummer, symmetri, sømmer, hardware, men også håndtverket som er utført og materialene for å fastslå en vares autentisitet.

 

Alle varer som blir solgt kommer med et AUTENTISITETSBEVIS som betyr at vintagefever.no går god for at varen er ekte. Kunder har alltid mulighet til å sende oss en mail, eller ringe oss.

Mail: post@vintagefever.no

Tlf: 975 06 567

 

Ring eller send SMS, så svarer vi deg så fort vi kan.

bottom of page