top of page

OM OSS

Vintagefever.no er en av Norges største vintagebutikker på nett med fokus på vesker, bager og accessoires. Vintagefever.no ble stiftet i 2016 og har primært forkus på Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga og Hermés.

Vårt mål er å være en velrenommert tilbyder av autentiske luksusvarer av høy kvalitet til en fornuftig pris.
Vi ønsker å tilby klassiske og moderne varer fra verdens ledende motehus og vi tilstreber alltid etter å gi den beste servicen til alle våre kunder.​

 

Vi er en ren nettbutikk og har kontor/lager på skjult adresse grunnet høye vareverdier.

Postadressen vår er kun for post og returer og er ikke adressen til våre fysiske lokaler.


Postadresse (for returer og post):
VINTAGEFEVER.NO
Skøyenveien 61
0375 Oslo
Norge

 

Mail: post@vintagefever.no

Org.nr 916 683 863

IMG_4182.jpg
PhotoRoom_20231106_215545.JPG

VÅRT FOKUS

I dagens bruk og kast samfunn synes vi det er viktig å sette fokus på gjenbruk. Alle våre varer er vintage eller second-hand, noe som etter vår mening er selve grunnstenen i et godt gjenbrukssamfunn.

Som med mange andre produkter og tjenester henger kvalitet og pris sammen. Varene vi selger er av høy kvalitet, laget av de beste håndtverkerne innen sitt fag og en ment for å vare i mange år.

Vi garanterer at alle våre varer er 100% autentiske og vi legger mye integritet og jobb i arbeidet vårt for å sikre deg at det du kjøper hos oss er ekte vare.

Vi kjøper kun inn varer fra anerkjente innkjøpere i vintagebransjen som selger til vintageforretninger rundt om i hele verden - og på grunn av dette er det ingen tvil om autentisiteten på våre varer. Vi, våre eksperter og innkjøpere har utdannelse og erfaring innenfor high-end design og mote - og inspiserer alt fra stempler, serienummer, symmetri, sømmer, hardware, men også håndtverket som er utført og materialene for å fastslå en vares autentisitet.

 
Alle varer som blir solgt kommer med et AUTENTISITETSBEVIS som betyr at vintagefever.no går god for at varen er ekte.

bottom of page