top of page

HJELPESENTER

FAQ & terms of use

LEVERING

Vi sender varer med sporing (Posten Norge AS) hver tirsdag og torsdag (gjelder ikke uker med helligdager/røde dager) - og normal leveringstid for sendinger er 2-7 virkedager fra dagen den er sendt dersom det ikke er større forsinkelser med posten. Du vil få et sporingsnummer på mail så fort din ordre er pakket som du selv kan spore via postens hjemmesider. Pakken blir sendt til ditt nærmeste postutleveringsted og du må ha med ID for å hente den ut.

Dersom en ordre blir lagt inn etter 08:00 på torsdag blir den sendt førstkommende tirsdag. Dersom en ordre blir lagt inn etter 08:00 på tirsdag vil den bli sendt førstkommende torsdag. Det tar vanligvis 1-2 virkedager fra Posten henter pakker hos oss til den dukker opp på postens sporingssider.

Dersom det blir forsinkelser utenfor vår kontroll med posten må det påberegnes forlengelse utover vår normale leveringstid. Om en pakke mistes eller forsvinner med Posten har vi forsikret pakkene. Vi vil betale tilbake summen for varen når vi har fått endelig svar fra posten om at den er mistet. Det kan ta 2-4 uker før vi melder en pakke savnet til den blir erklært mistet.

Kjøp under 1000kr vil ikke bli sendt med sporing.

Dersom du bor i utlandet og ønsker å kjøpe en vare fra oss kan du ta kontakt med oss på post@vintagefever.no så hjelper vi deg.

ANGRERETT OG RETURER

Dersom du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi har 14 dagers angrerett fra kjøpsdato. Dersom du vil sende varen i retur må du sende en mail til post@vintagefever.no og informere oss om at du ønsker å sende varen i retur. Pakken må sendes tilbake til oss med sporing fra posten (du betaler fraktkostnaden for returen) og du må sende over sporingsnummeret til oss slik at vi får sporet pakken.

Alle lapper og original garmenttag/tråd må fremdeles henge på varen ved returer. Vi har nøye fotografert varen før vi sender den ut og krever at varen leveres tilbake i samme stand som den ble mottatt. Vi har nulltoleranse for å ta tilbake varer som har blitt brukt eller hvor lappen ikke lenger henger på varen. Vi har også svært gode rutiner på å oppdage om varen har blitt brukt - og alle forsøk på å returnere en vare kjøper har brukt vil bli slått hardt ned på.

Vi overfører pengene tilbake til kortet som ble brukt ved bestilling av varen - og du vil normalt ha pengene tilbake 4-10 virkedager etter vi har mottatt varen i retur.

PASSIV HANDLING

Dersom du ikke henter ordren og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven § 11 og § 13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Når ordren kommer tilbake som uavhentet vil den bli kreditert i sin helhet (minus håndteringskostnaden) og varen(e) blir lagt tilbake på lager. Håndteringskostnaden inkulderer postgang to veier (250kr x 2), pluss uavhentet gebyr pålydende kr. 250- totalt 750kr.

GARANTI

Ved salg/kjøp av brukte varer gjelder paragraf § 17 i forbrukterloven: «solgt som den er». Det er ikke reklamasjonsrett på våre varer da det meste av det vi selger er 20-35 år gammelt, men vi forsøker å beskrive varene på best mulig måte i produktbeskrivelsen. Vi vet ikke hvordan en vare er håndtert eller om den har fått skjulte svakheter fra bruk så dersom en vare blir ødelagt anbefaler vi å oppsøke en sko-/lær eller skinnmaker. De er eksperter i sitt fag og pleier vanligvis å kunne reparere ting for en rimelig penge.

COPYRIGHT

Alt innhold på www.vintagefever.no er www.vintagefever.no sin eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer vår beskrivelse av varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder bl.a. omtale av produktene og andre tekster, bilder/grafikk, design, layout og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra  www.vintagefever.no

ANNET

Vintagefever.no er en uavhengig forhandler av vintagevarer. Ved å delta i den sirkulære økonomien, bidrar vi til å støtte bærekraftig mote som gir en sunnere planet. Vi er imidlertid ikke tilknyttet, assosiert, godkjent av eller på noen måte offisielt knyttet til noen av designerselskapene/datterselskapene/tilknyttede selskaper som vi videreselger. Navnene på disse selskapene, samt relaterte navn, merker, emblemer, merker og bilder, er registrerte varemerker for deres respektive eiere.

Alle forsøk på svindel vil anmeldes til politiet.
 

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil i teksten og på nettsiden- herunder priser og varebeskrivelser. Ved beskrevet tilleggsutstyr som mangler vil vi komme med forslag til kompensasjon eller tilgodelapp/gavekort. Kunden står også fritt til å kansellere ordren i sin helhet.

JURIDISK

www.vintagefever.no er et norskregistrert selskap med organisasjonsnummer 916 683 863 og vil til enhver tid følge norsk lov.

bottom of page