top of page
VINTAGE FEVER-13.jpg

RETURER

Dersom du ønsker å sende oss varen i retur har vi følgende valg til deg.

 

Vi har gratis frakt ved kjøp, men ikke gratis retur.

Det er to alternativer for retur:

 

Alternativ 1

Vi sender deg en returlapp.

Vi kan sende deg en ferdig utfylt returlapp som du printer ut, fester

på pakken og leverer på postkontoret. Vi trekker fra kostnaden på denne (150kr) når vi mottar varen i retur og overfører de resterende pengene tilbake til deg. Ved dette alternativet er pakken forsikret fra vår side så lenge du har kvittering på innlevert sending. Send oss en mail på post@vintagefever.no og forespør returlapp.

 

 Alternativ 2

Du ordner retur på egenhånd.

Du kjøper egen returlapp på posten. Dersom du ønsker å kjøpe denne selv sendes pakken til oss - til adressen oppgitt under. Dersom du velger å kjøpe returlapp selv står du selv ansvarlig for pakken frem til vi signerer og mottar den i retur. Husk å sende oss sporingsnummeret på post@vintagefever.no når den er sendt. På den måten får vi hentet pakken kjappere og returnert pengene til deg. 

 

Vår returadresse er:

Vintagefever.no

Skøyenveien 61

0375 Oslo

Tel: 40 30 37 84

Mail: post@vintagefever.no

 

Vi returnerer pengene tilbake til deg så fort vi har mottatt varen i retur, og du vil få en mail straks det er foretatt. Dersom du heller ønsker å bytte varen i noe annet kan du kontakte oss på post@vintagefever.no

Vi er en ren nettbutikk og har kontor/lager på skjult adresse grunnet høye vareverdier.

Postadressen vår er kun for post og returer og er ikke adressen til våre fysiske lokaler - og det kan derfor ta en virkedag ekstra fra det står at returer er fremme hos oss til vi får registrert de i retur da vi kun henter post en gang om dagen.

bottom of page